perjantai 22. helmikuuta 2013

Kuulumisia ennen rakenneultraa

Joo elikkä tosiaan meillä on rakenneultra maanantaina ja huhu pikkusen kyllä jännittää. Enemmän ehkä se, että kumpi sieltä tulee. Miekkonen toivoo kovasti poitsua ja jotenkin mullekkin on tullut sit sne myötä semmonen, että kumpa sieltä poika tulis. Ja älkää nyt ymmärtäkö väärin etteikö tyttö ois toivottu, tottakai se on. Mun mielestä pääasia on se, että lapsi on terve ja hengissä oli se sitten tyttö taikka poika. :)

Postaillut et aikaisemmin ole koska ensinnäkin ei ole kauheasti vielä oikein kerrottavaa ollut ja koulu+työt on verottanut aika paljon. Meillä oli eilen opinnäytetyön loppuhuipentuma ja sen myötä olikin sit 11,5 tuntinen koulupäivä. Voin kertoo, että yhdessö vaiheessa olokin oli sne mukaienn kunet ollut kuuteen tuntiin mitään syönyt etkä pissalla kerennyt käydä. Mut onneks olo koheni ja saatiin kuin saatiinkin meijän juttu päätökseen. 

Pikkunen on viime viikot alkanut ilmoittelemaan itsestään ja pieniä potkuja ja nykäisyjä tuntuu. Välillä tosi selkeitä et oikein säpsähtää, mutta enemmän semmoista pienempää liikettä. Masukin on saanut pikkuisen kokoa. 


Eihän tuo vielä iso ole ja tääkin kuva on viikon vaikko kaks vanha. Mut sitkun oot päivällä syöny monesti ja masu on ku ilmapallo niin on se iltamasu jo melko iso! Tai kun vertaa siihen miltä se näytti ennen raskautta. Meinasin jo masentua kun ei mennyt enää 34 kokoiset shortsit jalkaan ja toiset korkeavyötäröiset 38 farkkushortsitkaan ei menny kiinni vaikka loppukesästä en voinut niitä käyttää, kun ei pysynyt päällä. :D

Ja siks oon kokeilut shortseja kun lähetään piakkoin etelään lomailemaan. Mut nyt alan viettämään ansaittua hiihtolomaa koulujuttujen ja töiden parissa.

Rv 19+4

2 kommenttia:

  1. Kiva blogi sulla x) Onnea puolivälistä :) Mulla on 6kk vanha poika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Vähän alussahan blogi on mut kyllä se siitä pikkuhiljaa alkaa jotenkin lähtemään käyntiin.

      Poista