torstai 17. lokakuuta 2013

Illalla iloinen, aamulla itkettää

Meillä on ollut Jadessan kanssa aika kiirettä viime viikoilla ja sen takia en ole jaksanut enkä kerennyt koneella käymään.  Sen takia on myös instaviikot jääneet laittamatta ja jostain kumman syystä mun puhelimeni ja instagram eivät suostu toimimaan samalla tavalla yhdessä. Siis osa kuvista tallentuu puhelimeen ja osa ei :o

Näiden parin viikon aikana me ollaan melko lailla seilattu oman kodin ja mun porukoiden väliä, ei jakseta nyhjöttää täällä päiviä kahdestaan kun J on aina melkein 8-20.00 välisen ajan töissä. Ja vihaan yli kaiken tätä meidän kotiä. Täällä ei ilma kierrä eli haisee pahalta, on tunkkasta ja kaikenlisäks joudun aina vaunut kantamaan ylös rappusia ja vielä nostamaan typerän rollaattorin ylitse. Mua vaan sattuu ärsyttämään tää asuinalue aivan kamalasti, tää on muutenkin tällaista sosiaalitapausten aluetta eli näidenkin yllämainittujen asioiden takia me ollaan oltu siellä mun mammalla paossa. :D 




Ollaan siivoiltu, käyty ideaparkissa shoppailemassa, lenkkeilty ja ihan vaan leikitty ja oltu Jadessan kanssa. Tällä viikolla pikkusiskollani on syysloma ja hän on käymässä meidän porukoilla, joten siellä ollaan myös oleiltu jälleen ja tehty kaikenlaista mm. ensimmäistä kertaa sushia. Tuli aikas hyviä! :)

Mulla on muutamia postauksia tulossa kunhan saan vain aikaiseksi kirjoittaa ne. Juttua luvassa meidän Lahden reissusta sekä kirppislöydöistä. 




2 kommenttia:

  1. Asuuks siinä teidän alakerrassa vielä nousiaisen veljekset?? Kaveri asu n.4vuotta sitten siinä teidän kämpässä ja se haju ja tunkkasuus tuli aina niiltä veljeksiltä sinne asuntoon. Jos ne vielä siinä asuu niin kannattaa soittaa asuntotuotannolle, ne tekee taas asialle jotain. (Teki ainakin ennen)

    VastaaPoista
  2. Hmm, jotku veljetkset tässä vissiin asuu ja juurikin suoraan meidän alla, mutta nimeä en nyt muista.Täytyy tarkistaa ja soittaa asiasta jos siitä olis jotain apua. Mut hei kiitti vinkistä! :)

    VastaaPoista