keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Viikon kohokohta

Meidän Jadessa on nimittäin oppinut kävelemään. Niin uskomattomalta kuin (ainakinm oomaan korvaa) se kuulostaakin, niin meidän neiti otti ensimmäiset askeleet reilu viikko sitten sunnuntaina, ja vieläpä 10kk iässä! Tämä neiti on kyllä tainnut tulla isäänsä, sillä hän oppi kävelemään jo 8-9kk paikkeilla. Koko tämä viikko onkin Jadessalla ollut kovaa kävelyn harjoittelua, ja eilen illalla mummulassa ollessamme neiti päätti että nyt pelkästään kävellään ja unohdetaan konttaus. Niimpä Jadessa kahden tunnin ajan, ainoastaan käppäili ympäri mummun ja vaarin taloa. Ajattelin illalla että aamuun mennessä tuo on unohtunut ja neiti jatkaisi sillä suurimmaksi osaksi kontaten-tyylillä, mutta kuinka ollakkaan kävely lähti jo heti aamusta. Tosin muutamia kaatuiluja tuli unihiekan vielä ollessa silmissä. 

Muuten meidän arki on tällä hetkellä melko tylsää, nimittäin flunssa rantautui itselleni maanantaina ja ilmeisesti yön aikana Jadessaankin. Hän nimittäin nukkui normaalin 06.00-07.00 sijasta 08.30 ja on nyt nukkunut jo 2h päikkäreitä, mikä ei meillä ole kovin normaalia. Myös otsa tuntuu hieman lämpöiseltä. Toivotaan kuitenkin ettei ainakaan Jadessalle pahempaa tule, itsekkin olen jo suht hyvässä kunnossa. 

Sen enempää en jaksa tällä kertaa postailla, sohva ja netflix houkuttaa enemmän. Loppuun kuitenkin vielä Jadessan kävely-video kera mummun lallatuksien. :)


2 kommenttia:

  1. Enpä olisi uskonut, että katson tuntemattoman lapsen kävelyä näin innoissani... :D Hirveän söpö tyttö!

    Iskin sinulle 11 kysymyksen haasteen blogissani, käy tsekkaamassa: http://www.lily.fi/blogit/eksyksissa-elamassa/11

    - mandy

    VastaaPoista
  2. Jadessa kiittää! :) Ja kiitos haasteesta, toteutankin sen mahdollisimman pian.

    VastaaPoista