perjantai 23. elokuuta 2013

Ristiäiset






















Ristiäiset tuli ja meni, oli siis sunnuntaina 18.8. Meni todella hyvin vaikka osa tarjottavista meinasikin unohtua pakkaseen ja pappi tuli hieman myöhässä paikalle. Vieraat tykkäsivät kovasti ja pikkuneiti saikin kivoja lahjoja. Voisin myöhemmin hiukan kuvailla niitä ja laitella kuvia. Aika hauskasti kyllä kävi kun molemmat kummit antoivat sormukset. Toinen oli hopea vaaleanpunaisilla timanteilla ja toinen kultainen yhdellä vaaleanpunaisella timanttijutulla. :D Melko söpöjä on! 

Ristiäispaikan koristelun ja suurimman osan tarjottavista hoiti J:n äiti josta iso kiitos hälle, luulempa et ilman häntä meillä ei olisi ollut koko ristiäisiä. :D En ollut muistanut mitään kastemekkoja enkä nauhoja enkä edes servettejä ennenkun vasta muutama päivä ennen juhlaa. Onneks kaikki kuitenkin oli sit hyvin ja valmiina. itse tein siis ainoastaan makeat tarjottavat juhliin.

Kuvat on siskoni ottamia ja yhdessä kuvassa esiintyyn Jadessan sylikummi ja hyvä ystäväni Meri alias Mertsa ja alimmaisessa kuvassa Jadessan isukki Joel.

Meidän pikkuprinsessa sai siis nimekseen Jadessa Selena






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti