lauantai 10. elokuuta 2013

Ristiäiskutsuja ja kuulumisia

Mähän en todellakaan ole mikään taitava tämmösissä askartelu puuhissa, sujuu multa yhtä hyvin kun matikka ja ruotsi eli todella huonosti. Kyllä mä tykkään tommosia väsäillä mutta omia ideoita mulla ei koskaan ole ja sikspä tälläkin kertaa googlen kuvapalvelu oli hyvä kaveri. Mut jotenkin kuitenkin sain aikaiseksi väännettyä peräti yhdeksän kutsua. Mulle siitä kymmenen pistettä ja papukaijan merkki! 

Pohjana toimi vaaleanpunainen kimaltava kartonki jonka taitoin avattavaksi. Etu puolelle liimasin hopeisen kutsutarran ja ympärille kirjoittelin tyttöjen nimiä jotka alkaa J-kirjaimella. Neitokaisen etunimi siis alkaa sillä.
 
Toiselle puolelle liimasin smartphotosta tilaamani mustavalkoisen valkokuvan ja viereiselle sivulle tuli pieni runon pätkä sekä paikka ja aika. Ja tietysti osoite. Ainiin ja oli kannessa vielä vaalenpunaisia timantteja!





Hieno sensurointi :D

Meijän neidistä on jo tullut ihan kauheen iso. Ei ole mikään ruipelo enää. Painoa on tullut vaikka kuinka ja päivissäkin alkaa oleen jo tietynlaista rytmiä. Samoten öisin nukkuu alku yöstä jo pidemmän pätkän. Pikkunen on myös alkanut ottaa katsekontaktia ja tuijotteleekin joka paikkaan ihmeissään. Mun harmikseni ei tosin vieläkään viihdy muualla kuin sylissä.

Vertailun vuoksi pari kuvaa tosta kasvusta. Tässä neiti on muistaakseni noin viikon ikäinen 



Kun taas tämän otin äsken ja nyt ikää löytyy jo 6 viikkoa. 

Me jatketaan telsun kattelua nyt ja aletaan odottaan mummua! 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti