perjantai 8. marraskuuta 2013

Pitkästä aikaa




 Postailu on PIKKASEN tässä vähän jäänyt. Kyllä mä vielä jossain kohtaa kunnostaudun tän suhteen. Kuvia en ole viime aikoina juurikaan ottanut joten tätä postausta kuvittaa siis siskoni ottamat kuvat muutaman viikon takaa, hyvää vaihtelua noihin iPhonella otettuihin kuviin. :D




Me ollaan oltu kovasti menossa mutta myös sopivassa suhteessa myöskin kotona. Jadessasta on hurjaa vauhtia kasvanut iso pimu, onhan ikääkin jo 4,5kk. Nyt kun suurimmat puklailut ja maha vaivat on jäänyt taakse, niin neidistä on tullut kunnon hymytyttö! Aamuisin Jadessa herää aina todella iloisena, pirteänä ja touhukkaana, liikkuu pitkin poikin sänkyä ympäri. Muutama läheltä piti- tilanne onkin jo ollut kun neiti on itsensä ihan sängyn laidalle työntänyt. Masultaan ei vielä ryömitä, mutta selälteen tuntuu pääsen ihan yhtä hyvin! 



Jadessalle on mitä luultavimmin hampaita tulossa, koska kaikki mahdollinen löytää tiensä tytön suuhun, lelut, äitin ja iskän sormet, viltit, jopa mamman varvas, vaatteet ja siis ihan kaikki. Kiukkuisuutta on myös ollut nyt melko paljon sekä päivällä että yöllä. Hainkin yksi päivä apteekista Panadolin nestemmäistä särkylääkettä ja se tuntuu ainakin vähän helpottavan. 

Me lähdetään viettämään viikonloppua Jadessan isomummulle ja katsotaan jospa tästä viikonlopusta saisi jotain kuvamateriaalia. :)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti