tiistai 8. huhtikuuta 2014

Egypti 2013

Kauhean matkakuumeen kourissa ajattelin laitella kuvia meidän vuoden takaisesta Egyptin matkasta. Lähdettiin avopuolison kanssa kanhdestaan Egyptin Hurghadaan viime maaliskuun alussa ja olimme siellä viikon. Meidän lomaviikolla sattuin lämpöasteita +24 sinne +27 asteeseen. Ihan mukavan lämmin ja J hikoili kokoajan, mutta itseäni ei olisi vielä muutama lisäaste haitannut, varsinkin kun Tuuli oli melko kova koko viikon. Kuvat ovat erittäin huonoja, sillä kaikki otettiin puhelimella ja koska aurinko paistoi kokoajan niin näytöstäkään ei juuri mustaa kummempaa näkynyt. :-D


Erittäin hehkeinä n. klo 06.30 aamulla.






Käytiin veneretkellä jonka aikana pysähdyttiin kolmessa paikassa snorklaamassa ja yhdellä saarella uimassa/snorklaamassa. Tälle saarelle mentäessä ilma muuttui todella pilviseksi, mutta lämpöä kyllä onneksi riitti.


Olen erittäin suuri hyvän ruoan ystävä, ja tältä matkalta odotin ehkäpä eniten juurikin sitä ruokaa. Matkan alku ruokien suhteen oli melko pettymys, löydettiin vain jotain kahvilabistrojuttuja joista sai ällöä pizzaa ja ranskalaisia. Muutaman keskustelun jälkeen paikallisten kanssa saatiin hyviä ravintola vinkkejä, mm heidän suosima kalaravintola El Mina New Marinassa oli _järjettömän_ hyvä. Saatiin pienellä hinnalla jäätävästi ruokaa, juotavaa ja monen monta lisuketta. 





2 kommenttia:

  1. Voi eeeiiiii matkakuume iskee! Noi rannat vaan niin huutaa mua luokseen!

    VastaaPoista
  2. Taitaa huutaa kyllä itseänikin :-D

    VastaaPoista