keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Keskiviikkoilua ja sisustuskuumetta

Siis aivan järkyttävä sisustuskuume, tosin onko se nyt mikään ihmekkään. Käytiin siis eilen hoitelemassa ekaks vähän raha-asioita ja sen jälkeen käytiin allekirjottamassa vuokrasopimus ja saatiin avaimet. Tässäkään kohtaa meille ei ollut mitään tietoa siitä asunnosta, että missä kunnossa se on. molempia vähän jänskätti et meijän tuurilla kuitenkin ihan kaamee, mut kun avattiin ovi ja kierrettiin se läpi, niin eihän se ollutkaan yhtään paha! Päin vastoin, huomattavasti paremmassa kunnossa kun se kolmio jota käytiin kattomassa. 

Kuvia mulla ei ole mutta siis eli 60 neliötä, iso tilava parveke, vaatehuone, isohko kylppäri mihin mahtuu onneks pesukone sitä pykkiä kun kesällä alkaa tulemaan. ;) Iso keittiö paljon kaappitilaa miinuksena et pöytä tilaa on vähän kun pitäis kaikkai kahvinkeittimet, vedenkeittimet, mikrot sun muut sinne mahduttaa. Isojääkaapi ja prukoilta saadaan pieni arkkupakastin. Vielä sit tilava eteinen ja iso makuuhuone minne mahtuu just hyvin pinnasänky, hoitopöytä, tommonen hyllykkö ja meijän sänky. 

Mulla on niin mielessä hyviä ideoita miten tota makuuhuonetta lähtisin sisustelemaan, ainut miinus tässä nyt on et rahaa ei hirveämmin ole. Mut pikkuhiljaa pikkuhiljaa.

Kylpyhuonewc on nyt semmonen minkä haluan ihan ekaks kuntoon ja sinne jo vähän mietittiinkin juttuja, siellä kun ei ole minkäänlaista allaskaappia tai mitään muutakaan säilytystilaa.


FULLEN Allaskaappi 2 ovea IKEA

Tämmöinen valkoinen ihan perus allaskaappi ois toiveissa. Hintakaan ei oo paha 20€ tosin laadussa sen sit näkee. Mä en vaan halua panostaa vuokra-asunnossa mihinkään kovin laadukkaisiin kun ei sit koskaan tiedä et sopiiko seuraavaan asuntoon jos tosta joutuiskin pian jo muuttamaan pois. 



FULLEN Korkea kaappi IKEA Siirrettävä hyllylevy. Hyllyväliä voi säätää tarpeen mukaan.

Tähän sais kivasti kaikki hajuvedet esille, ja hammasharjat sun muut meikit ja tukkajutut. Ja tällä tais olla hintaa 39€. 

Makuuhuoneeseen olin ajatellut sängynpäälle laittaa muutaman seinähyllyn minne sit sais muutamia kuvia kehyksissä. 

LACK Seinähylly IKEA Piilokannattimet. Hylly on kuin osa seinää.

IKEAn LACK seinähylly ei ilmeisesti kovin kestävä mut ajaa asiansa, 9,95€.
Kuvat on kaikki IKEAn sivuilta.

Tähän on pakko vielä laittaa kuva mun unelmien lampusta, Kartell Bourgie. Hintaa löytyy Stockmannilta suolaiset 253€ et tuohon pitääkin hetki säästellä jos jotian haluua syödäkkin kuuakuden aikana. No ehkä mä saan sen seuraavasta tilistä ostettua tai sitten sitä seuraavasta. ;) Saas nähdä!


Nyt jatkan pakkailua ja sen jälkeen suuntaan kouluun klo 12.00 laittelemaan omia hiuksia, ja juu en värjää vaan ja ainoastaan leikataan multa latvoja.

Siitä tulikin mieleeni et kuinkas moni teistä on värjännyt raskausaikana hiuksiaan tai aikoo värjätä? Ja kuinka moni taas puolestaan ei ole ja minkä takia. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti