maanantai 1. huhtikuuta 2013

Muuttopuuhailuja

Käytiin viime tiistaina katsomassa täältä nykyiseltä paikkakunnalta kolmiota, samalta asuinalueelta kuin nytkin. Asunto oli melko huonossa kunnossa ja pensseliä sille olisi todellakin tarvinnut näyttää. Sieltä löytyi myöks kaksi vessaa vierekkäin?  Toinen ihan oma wc ja toinen kylppärissä. Neliöitä oli 74 ja tilava parveke järvinäköalalla sekä vaatehuone. Lisäksi saunatiloista löyty melko iso uima-allas. 

Seuraavana päivänä meille tulikin soittoa viereiseltä paikkakunnalta vapautuvasta kaksiosta. 60neliötä ja muuta ei kerrottu. No mepäs päätettiin, että otetaan se kaksio ja niinhän me sit huamenna mennään kirjottamaan vuokrasopimusta. :D Eli meillä on muutto edessä ens viikonloppuna! Viime viikko onkin ollu mulla aikamoista pakkailua ja vielä olis ainakin puolet tavaroista jäljellä. 

292271_444115309004311_1338593445_n_large

Tämmönen makuuhuone ois niin ihana unelma, harmi vaan et toi toinen osapuoli ei tykkää ja meijän lemmikki heittäis varmaan veivinsä kun se pelkää kaikenmaailman pinkkiä. :D Mutta valkosta harmaata tai beigeä mä haluan ja paljon ja siihen toi miespuoleinekin olento onneks suostuu. Vaaleat värit saa kaiken näyttämään niin paljon avaremmalta ja se on jotenkin rauhottava väri. En vois ikinä kuvitellakkaan nukkuvani jossian tosi tummalla sisustetussa makkarissa. 

Tumblr_mkgyknlutu1s8fjwro9_500_large




Kasasin tähän nyt tämmöset eniten silmää miellyttävät. Kuvat on http://weheartit.com/ ja googlen kuvapalvelusta. 

Rahaahan sisustamiseen ei kyllä heti ole, mut toivottavasti sit pikkuhiljaa. En kestä meidän sohvaa enkä ruokapöytää enkä myöskään päiväpeittoa. Onneks pikkuselle on jo kaikki isommat jutu hommattu ja mun porukat halus sit välttämättä ostaa meille pinnasängyn. :) Siihenkään ei sit mene rahaa.

Itsestä ja masusta vielä sen verta, että vauveli potkii kovasti joka päivä ja maha muuttaa muotoaan. Närästys on mulla mitä kauhein. Sitä on joka päivä ja tulee jokaikisestä ruoasta. inhottavaa. Huamenna onkin sit rv 25+0!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti