torstai 19. syyskuuta 2013

Ne kamalat rokotukset

Meillä oli maanantaina se kauhulla odotettu 3kk neuvola ja ne kamalat rokotukset. Ensiksi neuvolatäti kyseli kuulumisia ja miten jaksellaan ja näin, sen jälkeen otettiin sitten taas mittoja ja katsottiin miten neiti viihtyy mahallaan. Painoa oli kertynyt 5450g ja pituutta 56,8cm. Pituutta oli tullut 10 PÄIVÄSSÄ lähes 2cm, woouu sanon minä! Mahallaan neiti viihtyi melko hyvin ja jaksaakin jo kannatella mukavasti päätään. 

Yritin ottaa järkevää kuvaa mutta eihän siitä mitään tullut kun tyty vaappuili puolelta toiselle


No sitten ne rokotukset...Jadessa huusi jo valmiiksi koska nälkä ja oli hiukan hermostunut mittailuista. Piikkien laitto sujui hyvin ja eikä se huutokaan nyt mitään kamalaa ollut, turhaan olin siis kauhulla tätä odottanut. Ainut inhottava asia oli se kun piti pitää tiukasti kiinni tytön jalasta, tuntui että puristan aivan liian lujaa. :/ Neuvolatäti varoitteli että lämpöä saattaa nousta sekä olla pientä kiukkua ja masukipuilua ilmassa. Ja juu, sitähän sitten meillä loppuillan riitti. Oikeastaan iltapäivä sujui todella leppoisasti, mutta mitä myöhemmäksi iltaa mentiin niin sitä kiukkuisemmaksi Jadessa tuli, eikä niiltä mahavaivoiltakaan säästytty. Nukkumaan mennessä tyttö onneksi nukahti lähes samantien ja yö sujui todella mukavasti, ei ollut minkäänlaisia kipuiluja taikka huutoitkuraivareita. Eilinen ja tämä päivä on onneksi ollut helpompi ja neiti onkin tuossa onneksi nyt muutaman tunnin hyvin nukkunut. 

Kuukauden päästä meillä onkin sitten 4 kuukauden lääkäri+neuvola, sitä siis odotellessa. Tuntuu että aika menee kovaa vauhtia eteenpäin. Nyt on jos syyskuu, kohta taas joulu ja sitten alkaakin pikku hiljaa kevät tulla. Okei ei ehkä pitäisi pohtia asioita noin nopeasti, muuten ei kerkeä nauttimaan yhtään mistään. :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti