sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Viikon top 3



Tämän viikon kolme kivointa juttua ovat ehdottomasti olleet.

1.  Vihersmoothiet, oikeastaan kaikki hieman terveellisemmät smoothiet. Olin positiivisesti yllättynyt kun tilasin kahvilassa tällä viikolla mango-banaanismoothien ja se ei ollutkaan ällöttävän makea, oikeastaan se ei ollut laisinkaan makea vaan juurikin sopiva. 

2. Säännöllinen ja terveellinen syöminen. Olen pystynyt jo syksystä asti pitämään ruokailut säännöllisinä eli syön 2-4h välein, terveellisyys on vaan aina välillä kadonnut jonnekkin. Joskus sitä huomaa, että tulee vain vedettyä pelkkää makaronijauheliamössöä ja leipää, pelkkää hiilaria siis. Tosin tähän ehkä vaikuttaa myös rahatilanne, kaikki terveellinen ja hyvä ruoka on melko kallista. No kuitenkin, tällä viikolla olen yrittänyt erityisen paljon panostaa hyvään ja terveelliseen ruokaan sekä välipaloihin. 




3. Kävin pitkästä aikaa salilla ja vieläpä parhaassa seurassa, nimittäin hyvän ystäväni alias Jadessan kummin kanssa. Oli äärimmäisen hauskaa, jaksettiin alkuvaikeuksien jälkeen kuntoilla ja saatiin jutella oikein kunnolla. Nähdään melko harvoin pitkän välimatkan vuoksi, joten siksikin oli todella kivaa. Salin jälkeen oltiin täynnä energiaa ja kaupan kautta suunnattiin meille tekemään yllä olevat "päivälliset" eli avokadon puolikkaita ja jälleen kerran vihersmoothieta. NAM! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti