torstai 16. tammikuuta 2014

Puolivuotissynttärit

Pidimme Jadessalle 4.1 puolivuotissynttärit. Kuullostaa ehkä hieman hölmöltä, mutta ihan vain sen takia etten ihan jumiutuisi tänne kotiin yksinäni ja oli kauhea hinkua leipoa jotakin ja koska ihan vaan jokainen pimu tarvitsee ne puolivuotissynttärit, ja miksei pikku jätkätkin. :)

Edellisenä päivänä leivottiin ystäväni Ida-Marian kanssa varmaan apauttiarallaa 6 tuntia ja jatkettiin vielä tunnin verran seuraavana päivänä. Ei meillä ollut tehtävänä kuin voileipäkakku, täytekakku ja täyte ruissipseihin, mutta kun talossa pyöriin samaan aikaan pieni koira ja kaksi pientä vauvaa joilla on omat tarpeensa niin yllättäen se aika vaan kului. Tosin olin aluksi tosi hidaskin ja en millään olisi jaksanut aloittaa. 



Tuommoisset saatiin aikaiseksi. Ainut huono puoli oli että kakun täyte alkoi menemään vetiseksi ja siis valui tuolta kuorrutteen alta. Mutta hyvää se siltikin oli. Täytteenä oli kuningatarmousse, jonka ohjeen löysin kinuskikissan blogista. 


Lähes ainut kuva synttärisankarista joka ei ole a) heilahtanut tai b) todella todella rakeinen.

Vieraita meillä kävi sopivasti, ei liikaa tai liian vähän. Mun porukat kävi, Jadessan toinen kummi Meri ja 4 vauvaa perheineen. :) ELi ensimmäiset kaverisynttärit jos nyt näin voi sanoa. Lahjoja Jadessa sai kivasti, tuli neuletta, paitaa ja bodya, muutama pehmolelu, kirja ja sukat. :) Äidistä lahjat oli mieluisia ja ainakit lelut ja kirja myös neidistä. 






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti